O data cu schimbarea modului de viata al omului, in special in conditiile vietii moderne, bolile aparatului respirator au evoluat progresiv, atat calitativ, cat si numeric. Cartea ''Afectiunile aparatului respirator. Terapii complementare'', al carei
O data cu schimbarea modului de viata al omului, in special in conditiile vietii moderne, bolile aparatului respirator au evoluat progresiv, atat calitativ, cat si numeric. Cartea ''Afectiunile aparatului respirator. Terapii complementare'', al carei coordonator este dr. farm. Ovidiu Bojor, prezinta prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului respirator cu ajutorul terapiilor complementare, precum fitoterapia, aromoterapia, gemoterapia, kinetoterapia, analiza minerala tisulara (a firului de par) si fitobalneologia. Cartea a fost elaborata de aproape 25 de autori, care au prezentat, pe capitole, terapii cu rol semnificativ in prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului respirator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.