Rapid a debutat in triunghiularul disputat ieri in Antalya cu o remiza alba contra lui Sahtior Donetk. Razvan Lucescu a trimis in teren urmatoarea formula: Dolha - M. Constantin, Maftei, Rusu - Badoi, Grigore, Negru, Artion Karamian, Aliuta - S. Ilie
Rapid a debutat in triunghiularul disputat ieri in Antalya cu o remiza alba contra lui Sahtior Donetk. Razvan Lucescu a trimis in teren urmatoarea formula: Dolha - M. Constantin, Maftei, Rusu - Badoi, Grigore, Negru, Artion Karamian, Aliuta - S. Ilie, Arman Karamian. De partea cealalta, Mircea Lucescu a inceput meciul fara nici un roman in formula de start: Lastuvka - Hubschman, Benitez, Lalatovici - Batista, Lewandowski, Timoschiuk, Djulaj - Moldovan, Aghahowa, Bjelica. Dupa primele 25 de minute la "feroviari" a intrat Rusu in locul lui Rada, in timp ce la "mineri" si-a facut aparitia Rat. Meciul a fost echilibrat, cele mai importante oportunitati de a inscrie avandu-le pentru Rapid S. Ilie, in timp ce pentru ucraineni Bjelica a ratat singur cu Dolha.
In cel de-al doilea meci al mini-turneului, bucurestenii au invins cu 2-0 pe Lokomotiv Plovdiv, prin golul marcat in minutul 20 de Niculae, respectiv Buga, in minutul 40. Bulgarii au redus din diferenta cu doua minute inainte de final prin Yancevski. Rapid a inceput partida in urmatorul unsprezece: Coman - M. Constantin, Perja, Rada - Postolache, Ilyes, Maldarasanu, I. Stancu - Burdujan, Buga Niculae. La pauza Rada a fost inlocuit de Cristian Ionescu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.