Faruk Gurses, Anisoara Velicu, Saveta Bogdan, Grupul Andante, Aida, Lorena, Florin Moldovan, Trupa "Marfar", Viorica si Ionita din Clejani vor sustine astazi, de la ora 12.30, in fata Centrului Administrativ al Sectorului 2 din strada Chiristigiilor,
Faruk Gurses, Anisoara Velicu, Saveta Bogdan, Grupul Andante, Aida, Lorena, Florin Moldovan, Trupa "Marfar", Viorica si Ionita din Clejani vor sustine astazi, de la ora 12.30, in fata Centrului Administrativ al Sectorului 2 din strada Chiristigiilor, numerele 11-13, un spectacol artistic. Totodata, bucurestenilor care se vor afla in zona li se vor oferi kebab si bauturi racoritoare, iar 300 de familii de musulmani vor primi pachete cu alimente. Actiunea are loc cu ocazia aniversarii "Kurban Bairam" - Sarbatoarea sacrificiului pentru populatia de rit musulman - si este realizata de conducerea Primariei Sectorului 2 in colaborare cu Fundatia Umanitara Culturala Stiintifica "TUNA".
Tot astazi, primarul Neculai Ontanu va semna un protocol de colaborare cu reprezentantii fundatiei amintite in domeniul asistentei sociale prin care se vor asigura familiilor defavorizate accesul la cantina sociala si burse pentru elevi.
Conducerea Primariei Sectorului 2 va primi un berbec viu din partea fundatiei "TUNA". Animalul va fi pastrat in fata institutiei, devenind astfel "Berbecul comunitatii sectorului 2", urmand ca de hranirea sa sa se ocupe, cu randul, angajatii directiilor, conform unei planificari bine stabilite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.