Valul schimbarilor in MAI a pornit. S-a inceput de la cap cu chestorii Zaharia si Sorescu. Urmeaza esaloanele doi si trei. Si schimbarile la nivel de inspectorate judetene sunt iminente. Asta mai ales dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat la
Valul schimbarilor in MAI a pornit. S-a inceput de la cap cu chestorii Zaharia si Sorescu. Urmeaza esaloanele doi si trei. Si schimbarile la nivel de inspectorate judetene sunt iminente. Asta mai ales dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat la Bilantul MAI pe anul 2004 ca exista mai multe judete care sunt macinate de mafiile locale.
La acelasi bilant, presedintele a tinut sa-i atentioneze pe inspectorii politiilor judetene ca mafioti ca Boerica sau fratii Camataru nu
s-ar fi dezvoltat daca nu ar fi fost acoperiti de politiile locale. Direct vizati au fost in acest context chestorii Codita si Tutilescu, sefii politiilor Dolj si Bucuresti. Astfel, schimbarea celor doi este iminenta.
Imediat dupa ce acest semnal a fost dat, a inceput lupta pentru putere. Mijloacele sunt de cele mai multe ori neortodoxe. Asa se intampla in aceste zile in Dolj. Nici macar nu a fost debarcat chestorul Codita (prietenul teparilor de tip Boerica) si in inspectorat se dau lupte crancene.
Unul dintre cei care si-a pus toate relatiile in stare de alerta zero este comisarul Constantin Dobrescu, adjunct al chestorului Codita.

Bila neagra atarna
Credem ca ofiterul cu pricina se lupta in zadar. Asta pentru ca la Bucuresti se stie de mai multa vreme ca Constantin Dobrescu a uitat sau, cel mai probabil, omis sa-si depuna declaratia de avere pe anul 2004. Ultimul document de acest fel a fost scris de comisarul Dobrescu in 2003. Atunci acesta declara ca are un apartament si un Peugeot 307. Probabil tocmai din acest motiv el este poreclit de sefii de la Bucuresti agentul trei-zero-sapte. Cum spuneam, situatia este deja cunoscuta la Bucuresti si, se pare, comisarul va primi chiar si o sanctiune pentru omisiunea facuta. Oricum, este cert ca aceasta bila neagra il tine departe de fotoliul de sef al IJP Dolj...


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.