Flavius Moldovan a ajuns ieri la o intelegere cu Rapid, urmand a deveni din vara, pentru trei ani, jucatorul giulestenilor. Moldovan, 28 de ani, termina la finalul acestui sezon contractul cu FC National, astfel ca Rapid nu va plati bani pentru aduce
Flavius Moldovan a ajuns ieri la o intelegere cu Rapid, urmand a deveni din vara, pentru trei ani, jucatorul giulestenilor. Moldovan, 28 de ani, termina la finalul acestui sezon contractul cu FC National, astfel ca Rapid nu va plati bani pentru aducerea sa. Totusi, este posibil ca Moldovan sa joace pentru Rapid chiar din aceasta iarna, insa acest lucru depinde de compensatia pe care o va cere FC National. Conform unor surse din Cotroceni, presedintele "bancarilor", Gino Iorgulescu, vrea 100.000 de dolari pentru ca internationalul roman (trei selectii) sa fie transferat imediat la Rapid. Moldovan, care a mai avut oferte din Rusia si Portugalia, ar fi trebuit sa ajunga la "Poli" AEK Timisoara, alaturi de Olaroiu, Caramarin si G. Coman. Deoarece fundasul a ales Rapid, "Poli" AEK il va aduce din Cotroceni pe portarul Marius Popa. Moldovan, care a mai jucat la "U" Cluj-Napoca si FC Brasov, va primi 150.000 de dolari pentru cei trei ani de contract cu Rapid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.