Banca Comerciala Romana a remis ieri un comunicat prin care raspunde acuzatiilor lansate de Mircea Sandu presedintele FRF, care declarase miercuri ca "sunt probleme de dirijare a sponsorizarilor", sugerand ca banca ar fi fost obligata sa ofere, acum
Banca Comerciala Romana a remis ieri un comunicat prin care raspunde acuzatiilor lansate de Mircea Sandu presedintele FRF, care declarase miercuri ca "sunt probleme de dirijare a sponsorizarilor", sugerand ca banca ar fi fost obligata sa ofere, acum cativa ani, o sponsorizare de 800.000 de dolari clubului Steaua. "Politica de sponsorizare a BCR nu este in mod cert influentata de alti factori decat de cei care ne revin in calitatea pe care BCR si-o asuma si anume cea de cetatean institutional".
In comunicat se mai precizeaza ca "in ultimii trei ani, BCR nu a acordat nici unei echipe de fotbal o sponsorizare semnificativa". In final, Directia de comunicare a bancii mai adauga: "Este cu atat mai grav cu cat declaratiile presedintelui FRF sunt total nefondate, tinand cont si de faptul ca, pe parcursul timpului, BCR a mai acordat FRF sprijin financiar".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.