"Noua lege a contenciosului administrativ" este titlul volumului semnat de profesorul universitar Antonie Iorgovan si lansat, in urma cu doua zile, la Facultatea de Drept. Autorul lucrarii a afirmat ca a dorit sa arate opiniei publice modul in care a
"Noua lege a contenciosului administrativ" este titlul volumului semnat de profesorul universitar Antonie Iorgovan si lansat, in urma cu doua zile, la Facultatea de Drept. Autorul lucrarii a afirmat ca a dorit sa arate opiniei publice modul in care a fost elaborata si adoptata Legea 554/2004 si sa ofere totodata comentarii pe marginea fiecarui articol al actului normativ. A fost nevoie sa treaca aproape cinci ani, pana cand Guvernul Adrian Nastase a considerat ca Romania are nevoie de o asemenea lege, al carei proiect a fost elaborat, practic, in 1998, dar "a fost inmormantat de guvernarea de la acea vreme", a spus, printre altele, Iorgovan.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.