Jumatatea trupei Blondy, Cristina Rus, a hotarat, in urma unor intalniri cu managerul si cu impresarul formatiei, sa ramana, in continuare, langa Andreea Banica. La inceputul acestui an au aparut mai multe zvonuri conform carora cele doua blonde ar
Jumatatea trupei Blondy, Cristina Rus, a hotarat, in urma unor intalniri cu managerul si cu impresarul formatiei, sa ramana, in continuare, langa Andreea Banica. La inceputul acestui an au aparut mai multe zvonuri conform carora cele doua blonde ar urma sa "divorteze" din cauza unor nemultumiri ale Cristinei Rus. Frumoasa ardeleanca dorea sa isi primeasca banii din contracte la timp si sa fie lasata sa modereze o emisiune de divertisment, asemenea colegei sale de trupa. La 11 ianuarie, in urma negocierilor purtate la o firma de avocatura, Cristina Rus, managerul Radu Groza si impresarul Lucian Mitrea au decis ca trupa Blondy isi va continua activitatea in lumea muzicii in aceeasi formula ca si pana acum.
Cei doi sustin ca, in prezent, nu exista nici o obligatie de plata restanta din partea vreuneia dintre parti si ca au inceput negocierile cu Cristina Rus in vederea incheierii unui nou contract.
Andreea Banica a semnat deja prelungirea contractului de management si impresariat artistic cu managerul Radu Groza si impresarul Lucian Mitrea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.