Starul din "Omul Paianjen", Toby Maguire, a renuntat la a mai participa la ceremonia de decernare a premiilor Globul de Aur, cu doar cateva minute inainte de spectacol, dupa ce persoane din anturajul sau l-au sfatuit sa nu apara in public cu noua sa
Starul din "Omul Paianjen", Toby Maguire, a renuntat la a mai participa la ceremonia de decernare a premiilor Globul de Aur, cu doar cateva minute inainte de spectacol, dupa ce persoane din anturajul sau l-au sfatuit sa nu apara in public cu noua sa silueta. Dupa cum informeaza Femalefirst.com, Maguire urma sa anunte clipul de prezentare al peliculei regizate de Martin Scorsese, The Aviator, film care a castigat premiul pentru cea mai buna drama in cadrul ceremoniei care a avut loc duminica la Los Angeles.
Insa actorul a refuzat invitatia cu doar cateva minute inainte de ceremonie, la recomandarea persoanelor din anturajul sau, care i-au recomandat sa stea departe de lumina reflectoarelor pana cand nu va mai pierde cateva din kilogramele acumulate in ultima perioada.
Organizatorii ceremoniei au reusit in ultimul moment sa gaseasca un inlocuitor pentru Maguire, in cele din urma clipul fiind prezentat de Orlando Bloom.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.