Actrita Susan Sarandon a semnat un contract cu compania producatoare de cosmetice Revlon pentru a promova produsele acesteia, deoarece a fost incantata ca reprezentantii firmei sunt de acord sa angajeze femei trecute de prima tinerete, informeaza sit
Actrita Susan Sarandon a semnat un contract cu compania producatoare de cosmetice Revlon pentru a promova produsele acesteia, deoarece a fost incantata ca reprezentantii firmei sunt de acord sa angajeze femei trecute de prima tinerete, informeaza site-ul contactmusic.com.
Vedeta a declarat: "Este destul de neobisnuit pentru o companie de cosmetice sa angajeze pe cineva ca mine in loc sa concedieze o persoana mai tanara ca mine".
In spotul publicitar al firmei Revlon, care va fi difuzat de posturile americane de televiziune la data de 24 ianuarie, va aparea si actrita Julianne Moore.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.