Serviciul de Protectie si Paza primeste inscrieri pentru completarea efectivelor de subofiteri. Pentru aceasta, barbatii trebuie sa aiba stagiul militar indeplinit. Va prezentam in continuare conditiile care trebuie indeplinite cumulativ de catre sol
Serviciul de Protectie si Paza primeste inscrieri pentru completarea efectivelor de subofiteri. Pentru aceasta, barbatii trebuie sa aiba stagiul militar indeplinit. Va prezentam in continuare conditiile care trebuie indeplinite cumulativ de catre solicitanti:

* Studii liceale cu diploma de bacalaureat;

* Cetatenie romana;

* Domiciliul stabil in municipiul Bucuresti;

* Apt medical si psihologic;

* Sa nu aiba antecedente penale si sa nu se fi depus asupra sa inlocuirea raspunderii penale prin aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ, prevazuta de Codul penal.

Constituie un avantaj:

* Studii militare;

* Experienta anterioara intr-o institutie militara,

* Abilitati sportive,

* Permis de conducere auto.

Candidatii pot obtine relatii suplimentare la sediul institutiei din Calea 13 Septembrie nr. 1-3, sector 5, Palatul Parlamentului - Corp B3, la telefoanele 408.10.77; 408.12.31 sau e-mail: relatii_publice@ spp.ro; spp1@cdep.ro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.