Mai bine de o suta de medici aradeni au fost sanctionati cu diminuarea veniturilor cu 10 procente dupa ce reprezentantii Serviciului de Audit Public intern al Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate au descoperit ca acestia au fost platiti pentru s
Mai bine de o suta de medici aradeni au fost sanctionati cu diminuarea veniturilor cu 10 procente dupa ce reprezentantii Serviciului de Audit Public intern al Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate au descoperit ca acestia au fost platiti pentru servicii inventate. Astfel, in urma controalelor efectuate la cabinetele medicale, spitalele si farmaciile din municipiu, a reiesit, conform declaratiei dr. Gheorghe Domsa, directorul CJASS, ca mai multi medici au fost platiti pentru garzi pe care nu le-au efectuat, servicii medicale declarate, dar care in realitate nu au fost facute, precum si programe de consultatii nerespectate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.