Ion Iliescu a declarat ca nu a venit in PSD sa ia locul cuiva, precizand ca si el, si Adrian Nastase au avut loc impreuna in partid inca din 1990. "Nu am venit in partid sa dau pe cineva afara, sa-i iau locul si nu se pune aceasta problema. Eu vad ca
Ion Iliescu a declarat ca nu a venit in PSD sa ia locul cuiva, precizand ca si el, si Adrian Nastase au avut loc impreuna in partid inca din 1990. "Nu am venit in partid sa dau pe cineva afara, sa-i iau locul si nu se pune aceasta problema. Eu vad ca ceea ce intereseaza presa si pe unii care se agita este "care este soarta lui Iliescu si a lui Nastase". Am avut loc impreuna si am colaborat in toate fazele de evolutie ale acestui partid, ca suntem impreuna din 1990. Nu avem dificultati sa lucram impreuna, altii vor sa ne creeze probleme. Amandoi am pledat sa terminam cu asemenea abordare", a spus Iliescu. El a precizat ca nu exista "oamenii lui Iliescu" si "oamenii lui Nastase".
Iliescu si-a exprimat speranta ca va fi evitata situatia din 1997, soldata cu o sciziune si a spus ca partidul are nevoie de discutii deschise si orice parere este binevenita, dar in interior. "Nu sa iesim in piata publica", a adaugat Iliescu.
El a mai spus ca nu vrea sa se amestece "in nici un fel" pana la sfarsitul lunii, cand are loc Biroul Executiv Central al PSD. "Nu vreau sa ma lansez in declaratii, comentarii. Inregistrez, numai iau nota de ce se petrece", a mai spus Iliescu. Presedintele PSD, Adrian Nastase, a adaugat ca mesajul lor comun este de unitate si responsabilitate. El a mai explicat, referitor la solicitarile unor membri de partid precum Marian Vanghelie privind dizolvarea Biroului Coordonator, ca este tarziu ca acest for sa demisioneze, intrucat a avut mandat doar pana la alegeri. Biroul Executiv Central urmeaza sa desemneze o noua structura de conducere la sfarsitul lunii, Delegatia Permanenta. El a mai spus ca si la PSD Bucuresti va fi activata in zilele urmatoare Delegatia Permanenta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.