Portarul dinamovist Cristi Munteanu a fost imprumutat pana la finalul actualului sezon la FC National.
Munteanu, care a mai aparat la echipa din Cotroceni in perioada 1998-2000, precum si in anul 2003, a parasit, ieri, cantonamentul echipei Di
Portarul dinamovist Cristi Munteanu a fost imprumutat pana la finalul actualului sezon la FC National.
Munteanu, care a mai aparat la echipa din Cotroceni in perioada 1998-2000, precum si in anul 2003, a parasit, ieri, cantonamentul echipei Dinamo de la Saftica.
"Plec intr-un moment in care Dinamo lupta pentru titlu si pentru Cupa Romaniei. Sunt constient ca in vara as putea regreta acest pas. As putea pierde doua trofee din palmares, dar m-am gandit la cariera mea din acest moment.
Am considerat ca este mai important sa apar meci de meci, mai ales ca am fost solicitat de Gino Iorgulescu, cu care am o relatie deosebita. Cluburile au ajuns la un acord, eu m-am inteles cu Gino, asa ca voi apara in Cotroceni. Suporterii nu trebuie sa fie suparati pe mine pentru ca, oricum, in vara revin la Dinamo.
Ma atasasem de echipa, stiu ca sunt iubit la Dinamo, dar vreau sa apar", a declarat portarul care mai are contract cu Dinamo pana la data de 30 iunie 2007.

Italianul Roberto Landi, noul antrenor al bancarilor
Incepand de ieri, italianul Roberto Landi, in varsta de 48 de ani, este noul antrenor al echipei FC National, el inlocuindu-l pe Cosmin Olaroiu, care a plecat la Poli AEK Timisoara.
Fost portar in Serie A la Bologna, Piacenza, Modena si Siena, Landi a mai antrenat nationalele Georgiei, Lituaniei si Ghanei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.