El era cautat pentru omor, detinere ilegala de arme si furt si a fost arestat provizoriu de Curtea de Apel Constanta. Maurizio Toscano Cezare, de 38 de ani, din Catania, Italia, este considerat de politistii din cadrul Brigazii Antimafie din Italia u
El era cautat pentru omor, detinere ilegala de arme si furt si a fost arestat provizoriu de Curtea de Apel Constanta. Maurizio Toscano Cezare, de 38 de ani, din Catania, Italia, este considerat de politistii din cadrul Brigazii Antimafie din Italia unul dintre cei mai importanti membri ai mafiei Cosa Nostra. Politistii constanteni spun ca cetateanul italian a fost prins intr-un apartament din centrul orasului Constanta. El a fost depistat de lucratorii din cadrul Serviciului Urmariri Penale al IJP Constanta, in colaborare cu trei politisti italieni. In urma verificarilor, s-a stabilit ca barbatul a intrat in Romania sub identitate falsa si a inchiriat o locuinta pe numele unei tinere din Lehliu. Maurizio Toscano Cezare este condamnat pe viata pentru omor, detinere de arme si furt calificat.

NEAGA. Barbatul a negat orice fapta pentru care este acuzat si se considera o victima a justitiei. Politistii italieni spun ca cetateanul italian a fost implicat intr-o reglare de conturi in Catania. In urma cu cativa ani, el a impuscat mai multi membri ai Mafiei, dar anchetatorii au reusit sa dovedeasca savarsirea unei singure crime. Italianul se afla de mai multi ani in Romania si s-a plimbat de mai multe ori peste granita. (Mariana Craciun)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.