Un sofer de taxi din Brasov se zbate intre viata si moarte dupa ce un camion de 7,5 tone s-a suit efectiv peste masina pe care acesta o conducea miercuri noaptea. soferul camionului, Costel Dorinel Morariu, era beat crita si a pierdut controlul volan
Un sofer de taxi din Brasov se zbate intre viata si moarte dupa ce un camion de 7,5 tone s-a suit efectiv peste masina pe care acesta o conducea miercuri noaptea. soferul camionului, Costel Dorinel Morariu, era beat crita si a pierdut controlul volanului pe un bulevard circulat din oras. A intrat pe contrasens si a lovit in plin Dacia-taxi. Taximetristul (25 ani) a fost dus la spital in coma, iar medicii spun ca prognosticul este rezervat. Politistii spun ca soferul camionului e vinovat de accident si i s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala grava din culpa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.