Procesul "Jaful secolului", in care Petru Nica (foto) este acuzat de furt calificat, a inceput ieri cu o amanare. Fostul sofer al firmei CPI Security si-a schimbat avocatii, urmand ca acestia sa studieze in amanunt dosarul pentru a putea pregati apar
Procesul "Jaful secolului", in care Petru Nica (foto) este acuzat de furt calificat, a inceput ieri cu o amanare. Fostul sofer al firmei CPI Security si-a schimbat avocatii, urmand ca acestia sa studieze in amanunt dosarul pentru a putea pregati apararea. La termenul de ieri a fost luata in discutie starea de arest a lui Nica si a celor trei complici ai sai, Aurelian Paven, Gabriel Velescu si Ionela Popa, urmand ca magistratii sa hotarasca daca autorii "Jafului secolului" vor fi judecati in stare de libertate. "Sunt arhicunoscuti si nu se pune problema sa mai comita o alta infractiune", au motivat avocatii cererile de eliberare conditionata a inculpatilor.
Va reamintim ca, la inceputul lunii iulie a anului trecut, Petru Nica a fugit cu masina blindata a firmei de transport valori in care se aflau 88,4 miliarde lei si 33.396 de dolari, din care au mai ramas de recuperat aproximativ trei sute de mii de dolari.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.