Tehnicianul Mihai Stoichita conditioneaza semnarea unui contract de antrenor principal cu gruparea Otelul Galati de investirea, acum, a 500-600 de mii de dolari pentru transferul a cinci jucatori si un milion de dolari in vara, pentru aducerea altor
Tehnicianul Mihai Stoichita conditioneaza semnarea unui contract de antrenor principal cu gruparea Otelul Galati de investirea, acum, a 500-600 de mii de dolari pentru transferul a cinci jucatori si un milion de dolari in vara, pentru aducerea altor patru. Stoichita a avut un prim contact cu lotul Otelului, la Predeal, acolo unde s-a intalnit cu presedintele Viorel Anghelinei. Stoichita i-a inmanat o lista de jucatori pe care i-ar dori transferati la Otelul. Fost antrenor al reprezentativei Armeniei, Stoichita ii vrea pe mijlocasul David Grigoryan, de la Mika Ashtarak, si pe atacantul Artavazd Karamyan, de la Rapid.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.