Tehnicianul Mihai Stoichita conditioneaza semnarea unui contract de antrenor principal cu gruparea Otelul Galati de investirea, acum, a 500-600 de mii de dolari pentru transferul a cinci jucatori si un milion de dolari in vara, pentru aducerea altor
Tehnicianul Mihai Stoichita conditioneaza semnarea unui contract de antrenor principal cu gruparea Otelul Galati de investirea, acum, a 500-600 de mii de dolari pentru transferul a cinci jucatori si un milion de dolari in vara, pentru aducerea altor patru. Stoichita a avut un prim contact cu lotul Otelului, la Predeal, acolo unde s-a intalnit cu presedintele Viorel Anghelinei. Stoichita i-a inmanat o lista de jucatori pe care i-ar dori transferati la Otelul. Fost antrenor al reprezentativei Armeniei, Stoichita ii vrea pe mijlocasul David Grigoryan, de la Mika Ashtarak, si pe atacantul Artavazd Karamyan, de la Rapid.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.