Gandindu-se ca nu a fost indeajuns ceea ce i-au pregatit, anul trecut, lui Danny de ziua lui, baietii de la K1 i-au mai facut o surpriza colegului lor de trupa.
Pentru a dovedi ca sunt in stare de orice, Radu si Mircea au vrut sa sara cu pa
Gandindu-se ca nu a fost indeajuns ceea ce i-au pregatit, anul trecut, lui Danny de ziua lui, baietii de la K1 i-au mai facut o surpriza colegului lor de trupa.
Pentru a dovedi ca sunt in stare de orice, Radu si Mircea au vrut sa sara cu parasuta.
Insa, pentru ca nu aveau ore de zbor, acest lucru nu a fost posibil.
Totusi, ei nu s-au lasat pagubasi si i-au facut lui Danny un cadou la fel de inedit.
Si anume, au facut cascadorii cu motocicletele la Buftea.
Insa ceea ce trebuia sa fie o distractie s-a transformat intr-o intamplare mai putin placuta.
Mare amator de senzatii tari, Radu Fornea s-a gandit sa faca o cascadorie spectaculoasa care, din pacate, l-a costat o mana si un picior fracturate.
"Dupa ce am dat o tura cu motocicleta, am vrut sa accelerez si sa sar peste un scuar. Am sarit si eu, si motocicleta, dar separat", a spus Radu amuzat.
Cu toatea acestea, el nu s-a lasat doborat de situatie si a dorit sa apara in continuare la concerte si emisiuni televizate, doftoricindu-se inainte de acestea cu medicamente pentru a-si calma durerile.
Chiar daca Radu va mai sta inca trei saptamani in ghips, formatia K1 este hotarata sa nu renunte la lansarea albumului "Pentru Romania" care va avea loc joi, 20 ianuarie, in clubul Dumars, incepand cu ora 22.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.