Transferul lui Adrian Mutu la Juventus Torino a devenit deja o telenovela ce pare a nu se mai termina.
Atacantul roman ar fi trebuit sa fie prezentat oficial la gruparea piemonteza, insa acest lucru a fost amanat, ieri, Briliantul inregistran
Transferul lui Adrian Mutu la Juventus Torino a devenit deja o telenovela ce pare a nu se mai termina.
Atacantul roman ar fi trebuit sa fie prezentat oficial la gruparea piemonteza, insa acest lucru a fost amanat, ieri, Briliantul inregistrand abia trecerea de la Livorno la Juventus. Si asta pentru ca Mutu a semnat prima data pentru Livorno, care dupa o zi l-a cedat la gruparea torineza.
Cat de repede va putea romanul sa se pregateasca alaturi de baietii lui Capello depinde numai de directorul general al lui Juve, Luciano Moggi, care incearca zilele acestea sa elibereze un loc de extracomunitar in echipa si trateaza vanzarea croatului Igor Tudor.
Pe de alta parte, Juve inca nu a primit cartea verde a romanului, care se afla inca in proces cu fostul sau club, Chelsea. Totodata, londonezii cer si o compensatie de pe urma Briliantului. Intr-o saptamana, Federatia Engleza de Fotbal va da un verdict in acest caz, torinezii afland atunci daca vor putea sa-l legitimeze, perioada de transferuri in Italia urmand a se incheia la 31 ianuarie.
Directorul general al torinezilor, Luciano Moggi, a dat insa asigurari, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri, ca Adrian Mutu va fi pastrat, indiferent de ceea ce se va intampla mai departe la Juventus.
"L-am dorit inca de pe vremea cand juca la Verona si suntem bucurosi ca acum putem sa-l avem", a adaugat Moggi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.