Mihai Stoichita conditioneaza semnarea unui contract de antrenor principal cu Otelul Galati de investirea, acum, a 500-600 de mii de dolari pentru transferul a cinci jucatori si un milion de dolari in vara, pentru aducerea altor patru. "Lippi" a avut
Mihai Stoichita conditioneaza semnarea unui contract de antrenor principal cu Otelul Galati de investirea, acum, a 500-600 de mii de dolari pentru transferul a cinci jucatori si un milion de dolari in vara, pentru aducerea altor patru. "Lippi" a avut, marti seara, un prim contact cu lotul Otelului, la Predeal, acolo unde s-a intalnit cu Viorel Anghelinei, presedintele moldovenilor. Stoichita i-a inmanat acestuia o lista de jucatori pe care si i-ar dori transferati la Otelul. Stoichita, fost antrenor al Armeniei, ii vrea pe mijlocasul David Grigorian, de la Mika Astarak si pe atacantul Artavazd Karamian, de la Rapid, ambii jucatori ai echipei nationale. In plus, la Otelul ar putea veni in probe si cativa tineri jucatori argentinieni, care au jucat pentru echipa de juniori a lui Real Mallorca. In cursul zilei de ieri, Anghelinei a prezentat aceasta lista conducerii combinatului, iar in cazul unui raspuns favorabil, "Lippi" ar putea prelua postul de antrenor. Inainte de inceputul campionatului, Stoichita a preluat pe FC Farul Constanta, formatie clasata pe locul patru dupa incheierea turului, dar a renuntat dupa doua saptamani, motivand ca la echipa de la malul marii nu se doreste performanta. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.