In urma articolului publicat ieri, un cititor ne-a comunicat ca stie unde se ascunde Marylena Botezatu. In mesajul sosit pe e-mail se arata : "Doamna mentionata de dumneavoastra se afla in Canada. Un fost angajat al rafinariei Astra (fost sef al parc
In urma articolului publicat ieri, un cititor ne-a comunicat ca stie unde se ascunde Marylena Botezatu. In mesajul sosit pe e-mail se arata : "Doamna mentionata de dumneavoastra se afla in Canada. Un fost angajat al rafinariei Astra (fost sef al parcului auto Mircea Faciu, care, fiind implicat in aceste afaceri, era interesat de disparitia persoanei) i-a intermediat acolo un loc de munca sotului ei, in zona de granita cu USA". Nu bagam mana in foc pentru informatie, dar o publicam pentru ca ar putea fi utila ofiterilor din IGPR care se ocupa de persoanele urmarite general.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.