Actorul Bruce Willis, starul din pelicula "Die Hard", si-a exprimat uimirea pentru faptul ca a ajuns actor de succes, deoarece in primii sai ani de viata se balbaia teribil, informeaza site-ul contactmusic.com. Actorul german, in varsta de 49 de ani,
Actorul Bruce Willis, starul din pelicula "Die Hard", si-a exprimat uimirea pentru faptul ca a ajuns actor de succes, deoarece in primii sai ani de viata se balbaia teribil, informeaza site-ul contactmusic.com. Actorul german, in varsta de 49 de ani, a dezvaluit ca, desi acest impediment a scos la iveala ce este mai bun in el, s-a luptat mult pentru a-l combate. Willis a declarat pentru revista Maxim: "Eu sunt una dintre persoanele norocoase care au scapat de aceasta pronuntie neclara. Toti avem un anume defect de vorbire. Asta ne si deosebeste. In liceu am avut ocazia sa lucrez cu un terapeut in domeniu, care mi-a indicat ce exercitii trebuie sa fac. Cand urcam pe scena nu ma balbaiam. Acesta a fost un adevarat miracol".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.