Romi Varga, individul care in urma cu doi ani smulgea de la diversi patroni bani si alte avantaje in numele unor VIP-uri sau oameni cu functii politice autohtoni, si-a facut din nou aparitia. Ca in vremurile bune, Romi a pus mana pe telefon, a sunat
Romi Varga, individul care in urma cu doi ani smulgea de la diversi patroni bani si alte avantaje in numele unor VIP-uri sau oameni cu functii politice autohtoni, si-a facut din nou aparitia. Ca in vremurile bune, Romi a pus mana pe telefon, a sunat la o firma din Capitala prezentandu-se drept Nadia Constantinescu si a cerut sprijin pentru un tanar amarat. Bineinteles, la intalnirea cu patronul Rombal SRL s-a dus el, "amaratul", si a cerut 4.5 milioane de lei sau, daca se poate, un loc de munca. seful firmei nu a cazut in plasa escrocului si a chemat politistii Sectiei 4 care l-au retinut. Romi Varga, de 22 de ani, s-ar putea intoarce in inchisoare de unde fusese eliberat in urma cu doar cateva luni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.