Fostul international roman Ilie Dumitrescu a fost numit in functia de antrenor al echipei elene Aegaleo Atena, ajungand la un acord cu oficialii clubului pentru un contract pe un an si jumatate. Ilie Dumitrescu nu se afla la prima experienta in Greci
Fostul international roman Ilie Dumitrescu a fost numit in functia de antrenor al echipei elene Aegaleo Atena, ajungand la un acord cu oficialii clubului pentru un contract pe un an si jumatate. Ilie Dumitrescu nu se afla la prima experienta in Grecia, el antrenand in perioada ianuarie - iunie 2004 formatia AEK Atena. "Am o misiune dificila, iar soarta mi-a rezervat un prim obstacol. In mod ironic, primul meci va fi impotriva formatiei AEK Atena, pe care o cunosc foarte bine si ii respect suporterii", a mai spus Dumitrescu, care a adunat 62 de selectii si 20 de goluri in echipa nationala. In clasamentul campionatului elen, dupa 15 etape, Aegaleo ocupa pozitia a 5-a cu 21 de puncte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.