Autosig, companie detinuta in totalitate de societatea de asigurari Omniasig si specializata in recuperarea daunelor de risc financiar, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de cica 740.000 de euro, a declarat Constantin Baciu, directorul general
Autosig, companie detinuta in totalitate de societatea de asigurari Omniasig si specializata in recuperarea daunelor de risc financiar, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de cica 740.000 de euro, a declarat Constantin Baciu, directorul general al societatii, citat de Mediafax.
Suma provine din activitatea de recuperare si valorificare a bunurilor rezultate din neplata ratelor de leasing sau a creditelor de consum, dar si din finantarea in leasing a bunurilor astfel recuperate, a precizat Baciu.
In 2004, compania a finantat achizitia a 110 autovehicule in valoare totala de 690.000 de euro.
Dintre acestea, 60% au vizat autoturismele rulate si 40% autoturismele noi. Din totalul bunurilor finantate, autovehiculele marca Daewoo reprezinta in jur de 45%, urmate de Dacia si autoturisme de fabricatie germana.
In cei cinci ani de la infiintare, Autosig a recuperat in jur de 2.000 de autoturisme, 1.500 de unitati fiind valorificate cu plata integrala si 500 prin finantari in sistem leasing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.