Ilie Balaci, demis saptamana trecuta de Al-Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite), in urma unei altercatii cu atacantul Faisal Khalil, ar putea continua colaborarea cu gruparea amintita, din pozitia de consilier tehnic, informeaza "Gulf News", citata de
Ilie Balaci, demis saptamana trecuta de Al-Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite), in urma unei altercatii cu atacantul Faisal Khalil, ar putea continua colaborarea cu gruparea amintita, din pozitia de consilier tehnic, informeaza "Gulf News", citata de Rompres. "Balaci va fi consilier tehnic la Al-Ahli. Noi consideram ca este inca util clubului si, din moment ce are contract cu noi, am decis sa-l pastram in aceasta pozitie", a declarat Eisa Ahmad, vicepresedintele lui Al-Ahli. Fostul international roman a declarat insa ca nu este de acord cu noul sau rol: "Sunt antrenor si aceasta este meseria mea. Le-am facut cunoscuta pozitia mea celor de la Al-Ahli, iar mingea este acum in terenul lor". Balaci (48 ani) a precizat ca, totusi, nu are de gand sa se adreseze FIFA pentru a-i da castig de cauza: "Al-Ahli s-a comportat pana acum bine cu mine si doresc sa plec in conditii de prietenie". Balaci se afla la echipa din Dubai din 2003. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.