Chiar daca s-a "inchis" intre zidurile Palatului Cotroceni, Traian Basescu nu a uitat de "glasul" marii, pe valurile careia si-a petrecut jumatate din viata. Prima vizita oficiala in tara a sefului statului va fi chiar in portul Constanta, unde va in
Chiar daca s-a "inchis" intre zidurile Palatului Cotroceni, Traian Basescu nu a uitat de "glasul" marii, pe valurile careia si-a petrecut jumatate din viata. Prima vizita oficiala in tara a sefului statului va fi chiar in portul Constanta, unde va inspecta fregata "Regele Ferdinand" si nava-scoala "Mircea". Fregata "Regele Ferdinand" este una dintre cele doua nave de razboi cumparate de la Guvernul britanic in baza unui acord interguvernamental semnat in 2003. Cele doua nave au fost incluse intr-un program de modernizare atribuit de Guvernul roman companiei britanice BAE Systems.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.