Jucatorii Andrei Pavel, cap de serie numarul 17, si Victor Hanescu s-au calificat in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Pavel l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-0, pe francezul Olivier Mutis si
Jucatorii Andrei Pavel, cap de serie numarul 17, si Victor Hanescu s-au calificat in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Pavel l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-0, pe francezul Olivier Mutis si va juca in faza urmatoare a competitiei cu americanul Bobby Reynolds, jucator venit din calificari, care a trecut, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6 (9/7), 7-6 (7/5), de spaniolul Nicolas Almagro. Hanescu l-a invins, in primul tur, cu scorul de 6-3, 6-4, 7-6 (7/1), pe italianul Filippo Volandri. In urma acestor victorii, Pavel si Hanescu si-au asigurat sapte puncte ATP si un cec in valoare de 21.240 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.