Antrenorul lui FC National, Cosmin Olaroiu, a declarat ieri ca nu a semnat nici un contract cu "Poli" AEK Timisoara, desi presedintele gruparii banatene, Anton Dobos, afirmase ca tehnicianul a incheiat un acord pentru cinci sezoane. "Daca imi arata c
Antrenorul lui FC National, Cosmin Olaroiu, a declarat ieri ca nu a semnat nici un contract cu "Poli" AEK Timisoara, desi presedintele gruparii banatene, Anton Dobos, afirmase ca tehnicianul a incheiat un acord pentru cinci sezoane. "Daca imi arata cineva vreo hartie semnata de mine cu cei de la Timisoara eu o mananc. Dar asa ceva nu exista. Eu nu am semnat nimic. Deocamdata sunt aici, la FC National, si nu se pune problema sa plec. Cand o sa fie momentul sau timpul o sa spun", a explicat antrenorul echipei din Cotroceni inaintea antrenamentului de ieri. Olaroiu a adaugat ca nu ar fi nici o problema daca pana la urma vor ajunge la "Poli" AEK doar jucatorii Flavius Moldovan, Gabriel Caramarin si Gigel Coman. "Este treaba cluburilor daca jucatorii vor fi transferati la Timisoara, iar eu raman la National. De cand sunt eu aici, de patru ani, au plecat cam doua echipe. Asta este, suntem un club mic si trebuie sa vindem jucatori ca sa supravietuim", a spus Olaroiu, care a refuzat sa spuna daca isi doreste sau nu sa antreneze pe "Poli" AEK Timisoara. Intrebat daca suma de un milion de dolari, pe care a solicitat-o conducatorilor timisoreni in schimbul jucatorilor Gabriel Caramarin, Gigel Coman si Flavius Moldovan a intrat in cont, presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, a raspuns: "Deocamdata, nu am noutati. Nu a venit nici un ban". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.