Actrita Nicole Kidman are o aversiune fata de fluturi, informeaza Ananova. Potrivit site-ului imdb.com., actrita australiana si-a dezvoltat aceasta fobie in copilarie, iar in ciuda numeroaselor incercari nereusite de a rezolva aceasta problema, ea to
Actrita Nicole Kidman are o aversiune fata de fluturi, informeaza Ananova. Potrivit site-ului imdb.com., actrita australiana si-a dezvoltat aceasta fobie in copilarie, iar in ciuda numeroaselor incercari nereusite de a rezolva aceasta problema, ea tot nu poate suferi aceste insecte. Kidman a declarat: "De multe ori cand ma intorceam de la scoala, cel mai mare fluture sau un gigantic fluture de molie era asezat pe poarta din fata casei noastre. Saream peste gard sau ma furisam pe o intrare laterala, orice, numai sa nu fiu nevoita sa intru pe poarta. Am incercat sa trec peste asta. Am pasit intr-o cusca plina de fluturi mari de la Muzeul American de Istorie Naturala, iar insectele se asezau pe mine, dar tot nu a mers. Pot sa sar cu parasuta, pot sa fiu acoperita de gandaci, dar nu suport atingerea de corpul fluturilor".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.