Cotidianul italian "Il Resto del Carlino", care apare la Bologna, a publicat ieri un articol laudativ la adresa fundasului Valentin Nastase cu titlul "Romanul a uimit pe toata lumea". Sursa citata noteaza ca Nastase a facut mari progrese in ultimele
Cotidianul italian "Il Resto del Carlino", care apare la Bologna, a publicat ieri un articol laudativ la adresa fundasului Valentin Nastase cu titlul "Romanul a uimit pe toata lumea". Sursa citata noteaza ca Nastase a facut mari progrese in ultimele doua luni si a reusit sa-l convinga pe antrenorul Carlo Mazzone sa-l pastreze in lot. "Cu Nastase, Bologna este ca o margareta inflorita", se arata in "Il Resto del Carlino". Dupa meciul de duminica de la Genova, scor 0-0, cu Sampdoria, cotidianul citat a scris ca Nastase a fost ultimul bastion in calea atacantilor adversi. "Desi a fost folosit fundas dreapta, romanul s-a descurcat de minune, creand un baraj de care nici Pisano si nici Tonetto nu au reusit sa treaca", scrie "Il Resto del Carlino". "Nastase apartine unei generatii de jucatori romani cu valiza facuta tot timpul, care a plecat din tara pentru a prinde un loc intr-o echipa dintr-un campionat care conteaza", se arata in cotidianul citat. Nastase, in varsta de 30 de ani, a declarat ca se simte bine in Italia si nu doreste sa revina in Romania. "In prima liga italiana este altceva fata de campionatul Romaniei. Am tot respectul pentru competitia din tara mea, dar aici ma intalnesc cu cei mai buni atacanti din lume si nu pot decat sa fiu fericit", a declarat Nastase. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.