Politistii Sectiei 10 din Capitala sunt pe urmele unui hot mai putin obisnuit. A unui infractor cu veleitati de alpinist care, in noaptea de luni spre marti, a jefuit unul dintre magazinele "Flanco" din Complexul Unirea Shopping". Individul, cautat p
Politistii Sectiei 10 din Capitala sunt pe urmele unui hot mai putin obisnuit. A unui infractor cu veleitati de alpinist care, in noaptea de luni spre marti, a jefuit unul dintre magazinele "Flanco" din Complexul Unirea Shopping". Individul, cautat pentru furtul a 20 de telefoa-ne mobile si al unui laptop, toate in valoare de aproximativ 200.000.000 de lei, a reusit sa insele vigilenta celor care pazesc magazinul si sa ramana peste noapte inauntru, printre raioane. Spre dimineata, in jurul orei 5.30, barbatul a decis ca este momentul sa dispara cu prada pe care a inghesuit-o intr-un rucsac. Pentru a putea ajunge din nou in strada fara a declansa sistemul de alarma, hotul, ce s-a dovedit a fi un expert in catarari, a folosit doua cordelute de tipul celor aflate in dotarea alpinistilor, cu ajutorul carora a coborat, de la etajul al treilea, din cladirea magazinului. Chiar daca a fost vazut de paznic, agilul infractor cu rucsac in spate a reusit sa "aterizeze" pe trotuar si sa isi piarda urma in intunericul noptii.
Cele doua franghii pe care hotul le-a abandonat sunt acum examinate de alpinisti profesionisti care vor stabili daca nodurile facute si felul cum au fost agatate de ziduri pot deconspira un catarator utilitar. in plus, judiciaristii de la Sectia 10 incearca sa speculeze fiecare urma lasata de infractor in magazinul pradat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.