Atacantul divizionarei B International Pitesti, internationalul congolez Disney Mamouna Armel (foto, in galben), a povestit despre vacanta de vis petrecuta in tara lui natala in ritm de manele. De Craciun, fotbalistul a fost la Paris, alaturi de cati
Atacantul divizionarei B International Pitesti, internationalul congolez Disney Mamouna Armel (foto, in galben), a povestit despre vacanta de vis petrecuta in tara lui natala in ritm de manele. De Craciun, fotbalistul a fost la Paris, alaturi de cativa prieteni de la nationala statului Congo, care joaca in Franta si in Spania. La 29 decembrie, a plecat in Congo sarbatorind trecerea in noul an cu rudele. "in Congo, de Revelion stam la biserica pana la ora 12 noaptea, apoi mergem acasa, unde cu familia si cu prietenii apropiati incingem cheful. Anul a-cesta a fost unul special pentru noi. Le-am dus manele de la Pitesti si i-am dat pe toti gata. Guta si Adrian au cantat toata noaptea si lumea s-a simtit bine. A doua zi toti au venit la mine si mi-au dat comanda de CD-uri si casete cu Nicolae Guta", spune Armel cu zambetul pe buze. in Africa, fotbalistul afirma ca a dus lipsa de sarmale si de cascaval pane, specialitati pe care le adora cand e in Romania.
De fiecare data cand se duce acasa, Armel ia cu el ziarele in care a aparut. Ultima oara, pachetul cu ziare a avut o destinatie speciala: Ministerul Sporturilor. "Am dus in Congo ziarele Libertatea si ProSport, care au scris mai multe reportaje despre mine. Le-am facut cadou ministrului sportului, care a facut facultatea in Romania si cu care sunt bun prieten. Cel mai infocat suporter al meu e chiar seful statului, Denis Sassous Nguesso, care vine la meciurile importante ale nationalei", s-a mai mandrit congolezul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.