Cotidianul italian "Il Resto del Carlino", care apare la Bologna, a publicat un articol laudativ la adresa lui Valentin Nastase (foto) cu titlul "Romanul a uimit pe toata lumea!". Publicatia noteaza ca "Pepene" a facut mari progrese in ultimele doua
Cotidianul italian "Il Resto del Carlino", care apare la Bologna, a publicat un articol laudativ la adresa lui Valentin Nastase (foto) cu titlul "Romanul a uimit pe toata lumea!". Publicatia noteaza ca "Pepene" a facut mari progrese in ultimele doua luni, reusind sa-l convinga pe antrenorul Carlo Mazzone sa-l tina in lot. "Cu Nastase, Bologna este ca o margareta inflorita", se arata in ziarul bolognez. Dupa meciul de duminica, de la Genova, 0-0 cu Sampdoria, cotidianul citat a scris ca Nastase a fost ultimul bastion in calea atacantilor adversi.
La 30 de ani, pitesteanul a declarat ca se simte bine in Italia si nu are de gand sa revina in Romania. "in prima liga italiana este altceva fata de campionatul Romaniei. Cu tot respectul, dar aici ma intalnesc cu cei mai buni atacanti din lume si nu pot decat sa fiu fericit", a declarat jucatorul roman.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.