Subunitatile din cadrul Societatii Nationale a Carbunelui Ploiesti SA nu au primit platile salariale, se arata intr-un comunicat semnat de Uniunea Sindicatelor din Carbune "Concordia" Ploiesti. Codrut Seres a afirmat, luni, ca nu exista nici un fel d
Subunitatile din cadrul Societatii Nationale a Carbunelui Ploiesti SA nu au primit platile salariale, se arata intr-un comunicat semnat de Uniunea Sindicatelor din Carbune "Concordia" Ploiesti. Codrut Seres a afirmat, luni, ca nu exista nici un fel de problema legata de salariile minerilor, acestea fiind "in grafic". Cu toate acestea, sindicatul de la Ploiesti afirma ca muncitorii nu si-au primit chenzina aferenta lunii decembrie. "Situatia este exploziva in randurile muncitorilor si poate iesi de sub control, degenerand in conflicte de munca pe care nu ni le dorim", afirma Concordia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.