Walter Zenga i-a replicat dur lui Ion Craciunescu dupa ce presedintele CCA a spus despre italian ca "trebuie sa-si schimbe comportamentul". Antrenorul din Ghencea a declarat ca seful arbitrilor ar trebui sa gandeasca inainte sa vorbeasca despre el. "
Walter Zenga i-a replicat dur lui Ion Craciunescu dupa ce presedintele CCA a spus despre italian ca "trebuie sa-si schimbe comportamentul". Antrenorul din Ghencea a declarat ca seful arbitrilor ar trebui sa gandeasca inainte sa vorbeasca despre el. "Vreau ca inainte sa vorbeasca despre mine, domnul Craciunescu sa gandeasca si sa astepte sa vada ce zic si eu. Iar eu spun ca trebuie sa ma schimb, stiu asta. Dupa meciul cu Apulum insa, Robert Dumitru a vorbit prost despre mine si nu mi s-a parut corect. Pentru ca atunci cand orice antrenor spune ceva despre un arbitru este suspendat, dar invers nu se intampla. Eu am 45 de ani si stiu ce trebuie sa fac cu atitudinea si comportamentul meu", a spus Zenga. Afland ca vicepresedintele FC Dinamo, Gigi Netoiu, si presedintele CCA, Ion Craciunescu, si-au petrecut concediul impreuna, antrenorul stelist a precizat ca astfel de lucruri nu se intampla in Italia: "Pe mine nu ma intereseaza cu cine face concediul Netoiu sau Craciunescu, dar daca suntem inteligenti nu facem speculatii. In Italia insa nu se intampla asa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.