Conducerea FR Rugby a validat, ieri dimineata, candidaturile pentru Adunarea Generala de alegeri din data de 4 februarie, pentru postul de presedinte urmand sa concureze George Straton, actualul presedinte delegat al FRR, si Pompiliu Bors, vicepresed
Conducerea FR Rugby a validat, ieri dimineata, candidaturile pentru Adunarea Generala de alegeri din data de 4 februarie, pentru postul de presedinte urmand sa concureze George Straton, actualul presedinte delegat al FRR, si Pompiliu Bors, vicepresedintele CS Dinamo. Conform site-ului rugby.ro, pentru cele trei fotolii de vicepresedinte s-au inscris in cursa cinci candidati, Victor Istrate, Gheorghe Varzaru, Mihai Bizgan, Aurel Bojinescu si Petru Ianc, iar pentru alte opt locuri vacante din Biroul Federal se vor lupta 22 de candidati. In baza Statutului FRR, in Biroul Federal sunt membri de drept secretarul general al FRR, trezorierul FRR si antrenorul federal, carora li se adauga presedintele si vicepresedintii alesi prin vot. (T. RIST)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.