Steaua a plecat duminica seara in Cipru, pentru un stagiu de pregatire la care sunt asteptati in probe si doi jucatori straini. "Nu pot sa dau nume si nici sa spun de unde sunt, dar asteptam doi jucatori straini in probe. Nu stim daca ei sunt solutii
Steaua a plecat duminica seara in Cipru, pentru un stagiu de pregatire la care sunt asteptati in probe si doi jucatori straini. "Nu pot sa dau nume si nici sa spun de unde sunt, dar asteptam doi jucatori straini in probe. Nu stim daca ei sunt solutii bune, ii asteptam sa-i vedem si ne vom lamuri", a declarat Mihai Stoica, presedintele executiv al FC Steaua. Intrebat daca unul dintre ei este italianul Roberto Baggio, Stoica a negat: "Nu se pune problema. Roberto Baggio a avut oferte de patru milioane dolari de la Lecce, Brescia si din Qatar, dar a ales sa se retraga, iar asta spune totul". Stoica s-a aratat multumit de programul de pregatire pe care il are Steaua inaintea partidei cu CF Valencia din Cupa UEFA: "Avem sapte meciuri inainte de partida cu Valencia, iar eu zic ca sunt destule. Rezultatele vor decide insa daca acest program a fost bun sau nu". Mario Lefkaritis, presedintele Federatiei Cipriote de Fotbal, a plecat spre Larnaca in acelasi avion cu lotul Stelei. Lefkaritis a declarat ca a venit in Romania pentru o intalnire particulara cu presedintele FRF, Mircea Sandu.
Pro si contra Timisoara
Banel Nicolita, noul jucator al Stelei, a declarat ca se bucura ca Anton Dobos l-a lasat sa se transfere la clubul din Ghencea. "Vreau sa castig campionatul cu Steaua si sa invingem Valencia. Ma bucur ca am fost lasat sa ma transfer aici. Imi pare rau insa pentru Timisoara, pentru colegi si suporteri, dar asta este viata", a spus Nicolita, care a precizat ca este mai cald in treningul Stelei si ca este posibil sa faca o baie in mare in timpul turneului din Cipru. Legat de investitiile care se anunta la "Poli" AEK Timisoara, antrenorul Zenga a afirmat ca este doar pe jumatate fericit. "Sunt 50 la suta fericit pentru ca prietenul meu Olaroiu si Caramarin se duc la clubul din Timisoara, un club foarte iubit de suporteri, dar sunt si 50 la suta trist, pentru ca as fi vrut ca acei bani sa se investeasca la FC National. Aceasta este o echipa care a facut performante, a disputat o finala de cupa si a readus echipele romanesti in Cupa UEFA dupa opt ani. Sper ca Timisoara sa castige 14 meciuri, dar sa il piarda pe cel din Ghencea", a spus Zenga.
Dilema lui Dorinel
Dorinel Munteanu a declarat ca in februarie va disputa un amical, dar deocamdata nu stie daca va fi cu Steaua sau cu Nationala. "Nu stiu daca voi fi la Nationala sau la Steaua. Stiu doar ca am un amical. Sa vedem ce va fi, ce hotarare se va lua", a spus Munteanu. Pe 9 februarie, Romania intalneste Slovacia in Cipru, iar Steaua va disputa un amical cu Inter Milano in Italia. Andrei Cristea a afirmat ca aceasta nu este o perioada tocmai placuta pentru fotbalisti. "Sunt multe sedinte de pregatire, multe partide de verificare, nu este tocmai placut, dar nu avem ce face. In februarie insa jucam cu Valencia si daca nu aveam programate aceste partide amicale era foarte greu. Sper ca dupa aceste meciuri sa ajungem la forma optima si sa facem o partida buna contra Valenciei", a spus Cristea, care a precizat ca sezonul acesta lupta pentru titlu se va da in patru: "Steaua, Dinamo, Rapid si FC National se vor lupta pentru titlu". Cristian Ciocoiu a declarat ca nu va parasi echipa din Ghencea: "Au fost doar simple speculatii. Ziarele au scris, eu plec in turneu acum, viata merge inainte". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.