Sefii serviciilor deconcentrate din teritoriu trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca. Dupa liberali, si democratii intentioneaza sa decida, la indemnul presedintelui Traian Basescu, interzicerea acceptarii in PD a sefilor respectivelor institutii
Sefii serviciilor deconcentrate din teritoriu trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca. Dupa liberali, si democratii intentioneaza sa decida, la indemnul presedintelui Traian Basescu, interzicerea acceptarii in PD a sefilor respectivelor institutii. Ieri, presedintele PD, Emil Boc, a anuntat ca va propune Biroului Permanent National al partidului sa interzica intrarea in PD a sefilor serviciilor deconcentrate care vor sa-si mentina functiile de la nivel judetean.
Precizand ca aceasta masura se aplica deja in cadrul PD Cluj, Boc a declarat ca, in opinia sa, un astfel de act ar fi imoral. El a spus ca a primit mai multe semnale din partea unor sefi de servicii din judetul Cluj care au dorit sa semneze adeziuni la PD, dar solicitarile au fost respinse. Emil Boc s-a declarat de acord cu schimbarea sefilor serviciilor deconcentrate din teritoriu, deoarece "cand se schimba o administratie, nu poti pune in practica programul de guvernare cu persoane care au sustinut alt program de guvernare si s-au implicat in campania electorala". "Trebuie sa se incheie cu impotenta politica. Nu ne putem permite ca dupa patru ani sa vina functionari sa ne spuna ca ar fi vrut sa aplice programul de guvernare, dar nu au putut din cauza sefilor pusi de PSD. Vreau o asumare a raspunderii pentru ca oamenii sa stie pe cine trag la raspundere", a afirmat Emil Boc, adaugand ca schimbarea trebuie sa vizeze doar sefii, nu si pe simplii functionari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.