Secretarul general al Federatiei Romane de Hochei, Eduard Pana, ne-a raspuns, ieri, in legatura cu amenintarile conducatorilor echipei SC Miercurea Ciuc, care au anuntat dupa finala Cupei Romaniei cu Steaua ca intentioneaza sa nu se prezinte la play-
Secretarul general al Federatiei Romane de Hochei, Eduard Pana, ne-a raspuns, ieri, in legatura cu amenintarile conducatorilor echipei SC Miercurea Ciuc, care au anuntat dupa finala Cupei Romaniei cu Steaua ca intentioneaza sa nu se prezinte la play-off-ul din campionat ce urmeaza a se disputa la sfarsitul saptamanii. "Federatia nu a fost anuntata oficial de intentia echipei din Miercurea Ciuc de a nu se prezenta la play-off-ul campionatului.
Probabil ca a fost o declaratie la nervi, dar in cazul in care nu se va prezenta, regulamentul este clar. Primul joc va fi pierdut cu scorul de 0-5, iar pentru urmatorul sanctiunea ce urmeaza este neprogramarea si in campionatul urmator", a precizat oficialul federatiei.
Finala Cupei Romaniei la Hochei, disputata duminica intre Steaua si Miercurea Ciuc, a fost una dintre cele mai incinse din ultimii ani.
Victoria a revenit in final stelistilor, prin "golul de aur" realizat de Andrusenko in prelungiri, dupa ce, aproape de finalul timpului regulamentar, arbitrii au anulat un gol valabil al ciucanilor.
Suparat pe cele intamplate, presedintele celor din Ciuc, Ianos Kurco, a amenintat cu retragerea echipei din campionat, el conditionand prezenta la play-off de arbitrii straini si schimbarea conducerii Federatiei Romane de Hochei pe gheata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.