Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi, a declarat ieri ca Leonard Naidin a refuzat transferul de la Dinamo la gruparea din Copou. Transferul mijlocasului la echipa ieseana a cazut, fotbalistul avand acum de ales intre Poli AEK Timisoara si Ferencvaros
Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi, a declarat ieri ca Leonard Naidin a refuzat transferul de la Dinamo la gruparea din Copou. Transferul mijlocasului la echipa ieseana a cazut, fotbalistul avand acum de ales intre Poli AEK Timisoara si Ferencvaros. "L-am pierdut pe Varga, care s-a transferat in Germania, pe Gheorghe, care a batut palma cu Farul, Paleacu s-a transferat la Poli AEK Timisoara, acum si pe Naidin", a declarat Ionut Popa. Marius Stan, presedintele gruparii iesene, a precizat ca un rol hotarator in decizia luata de Naidin l-a avut co-proprietarul jucatorului, Marius Vizer. "Ultimul cuvant l-a avut Vizer. Chiar daca a spus ca vine la Iasi daca nu pleaca in strainatate, se pare ca deja Timisoara este considerata o echipa de afara! Probabil ca s-a discutat pe sume mult mai mari decat ce am oferit noi", a spus Stan. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.