Adrian Mutu, noul atacant al celor de la Juventus Torino, a fost curtat si de AC Milan inainte de a semna cu "Batrana Doamna", a anuntat site-ul "sports.it". Jucatorul roman, care a fost suspendat pentru dopaj pana pe 18 mai, a declinat oferta milane
Adrian Mutu, noul atacant al celor de la Juventus Torino, a fost curtat si de AC Milan inainte de a semna cu "Batrana Doamna", a anuntat site-ul "sports.it". Jucatorul roman, care a fost suspendat pentru dopaj pana pe 18 mai, a declinat oferta milanezilor care ii propusesera un contract pe doua sezoane si un salariu anual de 4,5 milioane de euro, de doua ori mult decat primeste de la Juventus. Internationalul roman a optat pentru un angajament pe cinci ani la Juventus, cu un salariu de 2,5 milioane de euro plus eventuale prime, conform sursei citate. Carlo Anceloti, antrenorul lui AC Milan, a declarat, dupa ce a aflat de transferul lui Mutu la Juventus, ca este bine pentru "diavoli" ca romanul nu poate evolua decat in ultimele doua intalniri din acest campionat. Mutu urmeaza sa fie prezentat oficial maine, cand va participa la primul antrenament alaturi de colegii de la Juventus. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.