O delegatie de oficiali si oameni de afaceri din Irlanda urma sa se deplaseze, ieri, in China, in cadrul celei mai mari misiuni comerciale a acestei tari, transmite portalul Google News. Prim-ministrul irlandez Bertie Ahern, insotit de patru ministri
O delegatie de oficiali si oameni de afaceri din Irlanda urma sa se deplaseze, ieri, in China, in cadrul celei mai mari misiuni comerciale a acestei tari, transmite portalul Google News. Prim-ministrul irlandez Bertie Ahern, insotit de patru ministri si reprezentanti a peste 200 de companii, era asteptat la Beijing unde urma sa se intalneasca cu presedintele si prim-ministrul tarii asiatice.
Programul de sase zile include vizite la Beijing, Shanghai si Hong Kong. Delegatia comerciala reprezinta o gama variata de sectoare economice printre care turism, servicii, educatie, productie si agricultura. Micheal Martin, ministrul Comertului din Irlanda, a declarat ca se asteapta ca o serie de contracte sa fie incheiate in timpul acestei misiuni comerciale. Activitatea comerciala dintre China si Irlanda este estimata la patru miliarde de euro anual, balanta inclinandu-se in favoarea tarii asiatice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.