Ioan Andone a declarat ieri ca dinamovistii vor efectua cate patru antrenamente pe zi in cantonamentul de la Saftica. "E necesar acest cantonament pentru ca in tur am suferit la capitolul conditie fizica. La Saftica, baietii vor avea mult de muncit p
Ioan Andone a declarat ieri ca dinamovistii vor efectua cate patru antrenamente pe zi in cantonamentul de la Saftica. "E necesar acest cantonament pentru ca in tur am suferit la capitolul conditie fizica. La Saftica, baietii vor avea mult de muncit pentru ca vor fi cate patru antrenamente pe zi. Si anul trecut a fost la fel, si mie imi e greu sa stau 20 de zile in cantonament, nu numai lor", a spus Andone. "Falcosul" a recunoscut ca amicalele stabilite pentru aceasta pauza competitionala sunt mai slabe fata de cele de anul trecut. "Este adevarat ca sunt mai slabe, dar si aceste echipe pe care le vom intalni joaca destul de agresiv si in forta. Steaua trebuie sa fie in forma maxima pentru meciul cu Valencia si de aceea avea nevoie de adversari foarte tari in amicale", a spus Andone. Dinamo va juca in tara partide de verificare cu Juventus Colentina, pe 24 ianuarie, Inter Gaz Bucuresti, pe 29 ianuarie, si Unirea Urziceni, pe 1 februarie. De asemenea, Dinamo va disputa sapte meciuri amicale in turneul de pregatire din Antalya, care va avea loc in perioada 3-23 februarie.
Petre: "Nu plec nicaieri!"
Florentin Petre a declarat ieri ca nu stie de nimic de un transfer al sau in strainatate si ca deocamdata nu intentioneaza sa paraseasca Dinamo. "Eu nu plec nicaieri deocamdata, doar in cantonament si apoi in turneul din Antalya", a spus Petre. Capitanul "cainilor rosii" a mai afirmat ca ii plac cantonamentele: "Joc fotbal de 21 de ani si cred ca am strans pina acum 16-17 cantonamente. Dar mie imi plac, nu sunt un chin pentru mine. Eu trag, ma duc picioarele, nu disper din cauza antrenamentelor. Baiatul meu in schimb e foarte suparat ca voi lipsi o luna de zile, dar va intelege pana la urma". Petre, care a implinit sambata 29 de ani, a precizat ca nu a baut alcool la petrecerea de ziua sa: "Doar suc si cocktail fara alcool. Baietii au baut cate o bere sau un pahar de vin, eu am renuntat de mult la bautura. De ziua mea mi-a placut ca am avut poza pe tort, aveam acolo niste urechi foarte bine iesite in evidenta". Fotbalistul a mai afirmat ca are si el o pereche de ghete norocoase, la fel ca si Mutu: "Stiu ca a cerut sa ii fie trimise ghetele pe care le purta la Dinamo, poate sunt norocoase pentru el. Fiecare fotbalist are o pereche preferata pe care o foloseste mereu, chiar daca mai are zece acasa. Si eu am o pereche de ghete norocoase pe care le-am primit cadou de la Ciprian Marica de Craciun. Sunt personalizate si sper sa inscriu si goluri cu ele". La randul sau, Adrian Mihalcea a declarat ca nu a mai facut cantonamente care sa dureze trei saptamani, dar ca acestea sunt necesare. "Este nevoie de astfel de cantonamente. Dupa atatea zile de nastere si sarbatori trebuie sa ne gandim sa mai si muncim. Cantonament de trei saptamani nu am mai facut, dar daca cei din conducere au considerat ca avem nevoie, o sa-l facem", a spus Mihalcea. Acesta s-a aratat multumit de partidele amicale pe care le va disputa Dinamo in aceasta perioada: "Programul e destul de bun, in Antalya o sa intalnim echipe puternice. Steaua si-a alcatuit alt program pentru ca are meciul cu Valencia mai devreme. Dar amicalul cu Inter se datoreaza domnului Zenga, care a jucat foarte mult timp acolo". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.