Fostul international roman Ilie Dumitrescu s-a inteles ieri cu conducerea clubului Aegaleo, din prima divizie a campionatului Greciei. Aegaleo se afla in prezent la mijlocul clasamentului, fiind o echipa care in sezonul trecut a obtinut un loc de cup
Fostul international roman Ilie Dumitrescu s-a inteles ieri cu conducerea clubului Aegaleo, din prima divizie a campionatului Greciei. Aegaleo se afla in prezent la mijlocul clasamentului, fiind o echipa care in sezonul trecut a obtinut un loc de cupe europene.
Ilie Dumitrescu revine astfel in Grecia, el antrenand in trecut pe AEK Atena. La Aegaleo, tehnicianul roman il va inlocui pe belgianul Demol, care a fost demis in urma rezultatelor slabe ale echipei in acest sezon. Oferta grecilor pare a fi venit la fix pentru Dumitrescu, care urmeaza sa incaseze aici un salariu anual de 400.000 de euro. De remarcat ca noua echipa a romanului l-a avut ca antrenor in 2004, o perioada scurta de timp, pe actualul antrenor al Stelei, Walter Zenga.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.