Antrenorul Aurel Sunda va avea la dispozitie 30 de jucatori pentru stagiul de pregatire pe care CFR Cluj il va efectua, in perioada 17-28 ianuarie, la Vatra Dornei. Sunda, insotit de "secunzii" Remus Steop si Horea Carlan, a plecat ieri, spre Vatra D
Antrenorul Aurel Sunda va avea la dispozitie 30 de jucatori pentru stagiul de pregatire pe care CFR Cluj il va efectua, in perioada 17-28 ianuarie, la Vatra Dornei. Sunda, insotit de "secunzii" Remus Steop si Horea Carlan, a plecat ieri, spre Vatra Dornei, cu un lot format din 24 de jucatori, carora li se vor alatura astazi alti sase fotbalisti aflati in probe. CFR Cluj va ramane la Vatra Dornei pana pe 28 ianuarie. In perioada 1-14 februarie, clujenii vor disputa sase meciuri amicale in Antalya. Americanul James Borota, unul dintre cei aflati in probe, a plecat de la Hotelul "Sport", nemultumit ca acesta nu are piscina. Atacantul, in varsta de 23 de ani, a venit la Cluj impreuna cu tatal sau, Steve, om de afaceri, si va merge in cantonamentul de la Vatra Dornei. "Este un baiat serios si inteligent; are doua licente. Vom vedea insa cum se descurca la fotbal, pentru ca inca nu am avut ocazia sa ne lamurim", a spus presedintele executiv al clubului, Iuliu Muresan. Borota s-a cazat la Hotelul "Sport", dar numai pentru o noapte. Nemultumit ca hotelul nu dispune de piscina, s-a mutat la "Transilvania". Altfel, divizionara secunda Gaz Metan Medias insista pentru transferul atacantului Cosmin Tilinca. "Nu putem sa-l dam daca nu aducem un alt atacant in locul lui", a spus Muresan. Antrenorul lui Gaz Metan, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat ca oficialii de la CFR au promis ca vor lua o decizie in privinta lui Tilinca pana joi sau vineri. "Cei de la CFR ne-au promis ca se decid pana atunci. Deocamdata, l-am luat pe Gabriel Bacnean, care este tot al lui CFR, dar pentru care am negociat cu Armatura Zalau", a declarat Sabau. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.