ITALIA, Serie A, etapa a 19-a * VALI NASTASE a intrat in minutul 26 pentru Bologna, 0-0 in deplasare cu Sampdoria. Nastase l-a inlocuit pe Juarez
* IANIS ZICU nu a facut parte din lotul Parmei, 2-1 acasa cu Lecce * CRISTIAN CHIVU, nerefacut dup
ITALIA, Serie A, etapa a 19-a * VALI NASTASE a intrat in minutul 26 pentru Bologna, 0-0 in deplasare cu Sampdoria. Nastase l-a inlocuit pe Juarez
* IANIS ZICU nu a facut parte din lotul Parmei, 2-1 acasa cu Lecce * CRISTIAN CHIVU, nerefacut dupa o grava accidentare, nu a fost convocat in lotul Romei, 2-2 in deplasare cu Chievo Verona.
ITALIA, Serie B, etapa a 20-a * PAUL CODREA a fost titular pentru AC Torino, 1-2 acasa cu Treviso. Codrea a primit un cartonas galben si a fost schimbat in minutul 57 de Franco.
ANGLIA, Premiership, etapa a 23-a * COSMIN CONTRA n-a facut parte din lotul lui West Bromwich Albion, 0-1 in deplasare cu Fulham.
ANGLIA, Championship, etapa a 29-a * Fara IONEL GANEA, accidentat, Wolverhampton a castigat acasa, scor 4-2 cu West ham United.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 20-a * BOGDAN MARA a fost integralist pentru Polideportivo Ejido, 1-1 in deplasare cu Tenerife.
PORTUGALIA, Super Liga, etapa a 17-a * MARIUS NICULAE n-a jucat pentru Sporting Lisabona, 2-3 in deplasare cu Nacional Medeira.
GRECIA, ALpha Ethniki, etapa a 15-a * LUCIAN SANMARTEAN si DUMITRU MITU au lipsit de la Panathinaikos Atena, 5-1 acasa cu OFI Creta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.