Ieri, patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti a gazduit finala Cupei Romaniei la hochei disputata intre echipele SC Miercurea Ciuc si Steaua. Aceasta finala va ramane cu siguranta in istorie, la ea participand pentru prima data si presedintele Ro
Ieri, patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti a gazduit finala Cupei Romaniei la hochei disputata intre echipele SC Miercurea Ciuc si Steaua. Aceasta finala va ramane cu siguranta in istorie, la ea participand pentru prima data si presedintele Romaniei, Traian Basescu. Meciul, ca de fiecare data intre aceste grupari, a fost deosebit de disputat. Dupa o prima repriza fara gol, in partea a doua, ciucanii se distanteaza la 2-0, dar bucurestenii revin si castiga repriza cu 3-2. In ultima parte a meciului SC Miercurea Ciuc incepe in forta si dupa cateva minute reuseste sa egaleze, 3-3. Pana la finalul meciului ambele echipe trec pe langa golul victoriei. In minutul doi al primei prelungiri, Steaua reuseste golul victoriei intrand in posesia trofeului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.