Daca in ultimele zile atat democratii, cat si liberalii au analizat posibilitatea suspendarii din functie a celor doi presedinti ai Parlamentului, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, PSD contraataca, neexcluzand declansarea procedurilor de suspendare
Daca in ultimele zile atat democratii, cat si liberalii au analizat posibilitatea suspendarii din functie a celor doi presedinti ai Parlamentului, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, PSD contraataca, neexcluzand declansarea procedurilor de suspendare a presedintelui Traian Basescu. PSD considera ca decizia luata de deputatii PD, in privinta schimbarii presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, este un atac politic, dirijat de presedintele Traian Basescu, impotriva PSD, prin care se urmareste desfiintarea opozitiei, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al partidului, Titus Corlatean.
Potrivit liderului grupului parlamentar PD din camera inferioara a Parlamentului, Cozmin Gusa, pentru revocarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor nu este nevoie de modificarea Regulamentului. "Nu este nevoie de modificarea Regulamentului pentru ca Adrian Nastase sa fie revocat din functie. Votul pe care l-a primit Adrian Nastase ca presedinte al Camerei Deputatilor a fost neregulamentar. [...] Camera Deputatilor nu poate avea un presedinte ales in urma unei asemenea mascarade, pentru ca votul nu a fost secret", a spus Gusa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.